nlfr
The Road House
Grote markt 7
9600 - Ronse - Belgium

Ligging
Tel : 0495 13 14 30

info@theroadhouse-ronse.be
BTW BE0787 052 654

Rock en blues muzieksfeer . Uitgebreid aanbod aan whisky en trappistenbier voor een gezellige avond.

Vraag naar onze cocktailkaart en ons tapasbord!!

THE ROADHOUSE IS OVER TE NEMEN!!

Welkom in ons sfeercafé

Beste klanten,


Wij hebben het genoegen jullie te kunnen mededelen dat wij een gerenomeerde zaak in Gent hebben overgenomen!

Namelijk 'The Glengarry ' de zaak van de alom gekende whiskykenner van de Benelux Bob Minnekeer. Het is voor mij een ware eer in zijn voetsporen te mogen treden en tevens een uitdaging om mij verder in de whiskywereld te profileren.

Deze beslissing heeft echter een keerzijde en betekent dat we Ronse, met pijn in het hart, moeten verlaten.

We starten in Gent  3 februari 2017 dus tot het einde van 2016 kunnen jullie terecht in The RoadHouse om jullie met de beste zorgen te laten omringen.

The RoadHouse staat dus over te nemen, moest U zich geroepen voelen ons concept verder te zetten neem gerust contact op.

 

Volop ambiance, live optredens en een uitgebreide kaart

The RoadHouse, één van de leukste ontmoetingsplaatsen in Ronse, is het juiste adres voor een gezellige tijd. Kom ontspannen en genieten van een goed gesprek, een toffe ambiance, een sfeervol kader en talrijke evenementen.Men kan er ook poolen, we hebben immers een pooltafel staan waarop 8-ball en 9-ball kan gespeeld worden. Wij bieden maandelijks stomende live optredens van talentvolle bands. Volg onze agenda en blijf op de hoogte van nieuw geplande concerten.

Ons rock en blues cafe brengt u niet alleen goede muziek maar ook een aantrekkelijke kaart en regelmatig nieuwe suggesties. Wij kunnen u een keuze bieden uit meer dan 60 whisky's en talrijke karaktervolle bieren. In de zomer kan u hiervan ook genieten op ons terras, dat plaats  biedt aan 60 gasten. Bent u geïnteresseerd in whisky, maak dan kennis met onze GlenRotnacum Whisky Club.We informeren er u hier graag over.

Kom langs, u vindt ons aan de Grote Markt in Ronse. We zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en op het marktplein zelf vindt u ruime parkeergelegenheid. Hebt u vragen, neem dan even contact. Wij staan graag tot uw dienst.

Onze openingsuren zijn:

 dinsdag :   14.00 u - ...
 woensdag:   09.00 u - ...
 donderdag:   14.00 u - ...
 vrijdag:   14.00 u - ...
 zaterdag:   09.00 u - ...
 zondag:   14.00 u - ...
 maandag:   gesloten
Ligging